Mannan verkkokauppa

Verkkokauppa aukeaa luonnollisella yksinkertaisella tyylillä.

Olemme päivittämässä meidän verkkokauppaa monipuolisemmaksi ja toimivammaksi. Olemme miettineet täällä yhdessä mitä asiakkaat haluavat verkkokaupalta?

Ihan ensimmäiseksi on noussut esiin HELPPOUS, eli kuinka saan tuotteeni helposti ostettua? Siihen meille tulee parannus vanhaan verrattuna, nyt meillä käy maksuun Klarnan kautta kaikki maksuvaihtoehdot ja tuotteet ovat helposti löydettävissä yksinkertaisen ja selkeän ulkoasun vuoksi. Toisena tuli mieleen LUOTETTAVUUS. Meillä on sopimus suosituimpiin kuljetusyhtiöihin jotka hoitavat kuljetuksen turvallisesti ja nopeasti.  Pystyt seuraamaan tuotettasi reaaliajassa seurantatunnuksella. Tuotteillamme on takuu ja vaihto-oikeus jos tuote ei vastaa ostamaasi.  Toivomme, että uusi verkkokauppamme palvelisi teitä vielä paremmin ja helpottaisi arkea. Arkeenhan sitä kaikki haluaa helpotusta ja kaupoissa juokseminen ei aina houkuta kiireen keskellä.  Verkkokauppaamme tulee tuotteita ja sarjoja meidän myymälästämme esim. Ekopharma, Anumati Naturals, Flow, Lehto Peat, Sola, Helmi, Everyday Minerals, Avril ja monia muita ihania tuotteita. Käytämme pakkaukseen kierrätysmateriaalia, näin olemme mukana omalta osaltamme suojelemassa luontoa.

Verkkokauppaamme rakentaessa tulee mieleen onko tämä nyt tarpeeksi hyvä ja saako asiakas nyt haluamansa helposti. Toivommekin täällä, että saamme verkkokaupan avaudutta palautetta toimivuudesta, jotta voimme tehdä sivuista juuri meille ja teille parhaat=)

NYT VAAN ODOTTAMAAN, PIAN SIVUT AUKEAA…….

Mukavaa pääsiäistä kaikille! Nautitaan tästä luonnon omasta valohoidosta yhdessä läheisten kanssa.

Taustalla meidän hunajapohjaiset huulirasvat. Tuoksut ovat ihanan keväiset ja hunajan hoitava vaikutus hoitaa talvella kuivuneet huulet kuntoon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *