Naiset ja lähestyvä äitienpäivä

❤Naistenpäivä 12.5.2018 klo 12-19.Ensimmäinen teemamme liittyy tietenkin naisiin ja varsinkin äiteihin äitienpäivän kynnyksellä❤ Ohjelma sisältää  tarjottavaa,  hyviä tarjouksia hoidoista ja tuotteista. Kannattaa ehdottamasti tulla paikanpäälle.

Mietimme miten saisimme miehiä ymmärtämään mitä me naiset haluamme lahjaksi. Voimme olla aika varmoja, että lahjakortti tai tuotepaketti joka sisältää kauneudenhoitotuotteita on mieluinen lahja meille kaikille naisille. Ehkä voisimme vihjaista miehillemme mistä tykkäämme ja helpottaa näin lahjojen oston/ ideoiden kanssa. Taidamme usein vain olettaa miesten olevan ajatusten lukijoita. Miehet tulevat onnellisina ja itsevarmoina ostoksille, kun tietävät mitä haluavat ostaa☺. Lisäsimme valmiita tutepaketteja jotka sopivat jokaiselle naiselle verkkokauppaamme mannanverkkokauppa.mycashflow.fi

 

Ihania tuotepaketteja löytyy myös myymälästämme. Lahjakortti on myös oiva valinta hemmotteluun❤

 

Meillä Ideaparkissa poistopäivät 3-6.5 keskusaukiolla, löydät myös Mannan sieltä,tuotteissa hyvät alennukset.  Siellä nähdään🤗☺❤

One Reply to “Naiset ja lähestyvä äitienpäivä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *