KesĂ€ ja Mannan kuulumiset🌾☀

  • NaistenpĂ€ivÀ meni meillĂ€ mukavasti, tupa oli tĂ€ynnĂ€ ja tunnelma kesĂ€inen. NĂ€itĂ€ teemapĂ€iviĂ€ on meiltĂ€ toivottu, tarjoushoidot ja tuotteet selvĂ€sti herĂ€ttÀÀ kiinnostusta. Jatkamme varmasti nĂ€iden teemojen kanssa myös jatkossakin. 
Tarjoilut olivat kesÀiset, terveellistÀ karpalo boolia, raakasuklaita ( joita saa meiltÀ ja verkkokaupasta), sekÀ ihania pikku ruissipsejÀ tÀytteillÀ.

Mannan mietteitĂ€ kesĂ€stĂ€; KesĂ€hĂ€n on hellinyt meitĂ€ jo useampana pĂ€ivĂ€nĂ€ lĂ€mmöllÀÀn ja olemme olleet ulkona varmasti enemmĂ€n jo tĂ€nĂ€kesĂ€nĂ€ kuin viimevuonna yhteensĂ€. KesĂ€ on aiheuttanut ihanuudestaan huolimatta hieman pÀÀnvaivaa meille Mannassa. Kuumuus nimittĂ€in on kiusannut meitĂ€ hoitolassa, sokerointi on ollut haastavaa. Olemme joutuneet valitettavasti muutaman asiakkaan perumaankin, kun sokerointi ei ole onnistunut. Olemme saaneet hoitolaamme tuulettimet ja nyt tulokset ovat olleet hyviĂ€.  Toivomme siis Mannaan maltillisia lĂ€mpötiloja  sekĂ€ hieman kĂ€rsivĂ€llisyyttĂ€ jos joku ei heti onnistu. Olemme ensimmĂ€istĂ€ kesÀÀ uusissa tiloissa ja kaikki vielĂ€ uutta myös meilleâ˜ș.

 

Muista aurinkosuoja, ihosi tarvitsee suojausta aamusta iltaan☀

Olemme ylpeitÀ, meille on saapunut Ekopharman ravitseva Herukka marjabalmi kuiville ihoalueille ja huulille.  EKOPHARMA Helsinki Herukka Marjabalmi on pakattu 100% biohajoavaan, suomalaiseen Sulapac-pakkaukseen. Se on monikÀyttöinen, ihoa ravitseva ja rauhoittava, vedetön marjabalmi, joka sopii kuivalle iholle niin paikallisesti kuin vaikkapa kasvoillekin, huulivoiteeksi, ulkoiluun. Hajusteeton.

 

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *